Време за детето
Всичко за ученика

Влак 3D

  • Колекция: Автомобили, превозни средства и техника
  • Кат. номер: TOY-CH-3DM000042R95
  • 3D хартиен модел за сглобяване Влак
  • 95 елемента
  • Подходящ е за занимание на деца над 5 годишна възраст, както и за читатели и любители от всички възрасти.
  • Сглобяването на модела помага за развитие на сръчността, последователността, логическото и пространственото мислене у децата.
  • БЕЗ НОЖИЦА И ЛЕПИЛО!
  • Представител и вносител за България: Хартиен свят
15,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете:
Забележка / Подробно описание
Информация
Характеристики
Забележка / Подробно описание

 

Модел-играчка. След сглобяване влакът е готов и подходящ за игра!

Влакът прилича на истински. Състои се от локомотив и два вагона. На фона на черния котел на локомотива медните букви ярко блестят като метал. Двигателните колела на локомотива се въртят и заедно с тях се движат и другите чрез свързващата щанга. Вътре в кабината на машиниста можете да откриете отварящата се врата на локомотивната пещ и лопата – основният работен инструмент на огняра, с който хвърля въглища в горивната камера.
В комплектът има и два вагона, които могат да бъдат прикрепени към локомотива. Можете да изберете от любимите си малки играчки, да ги поставите вътре във вагоните и да ги повозите.
 
Много лесен за сглобяване модел. Развива фината моторика и пространственото мислене у децата.

Моделът е изработен от многослоен картон, с дебелина 1.5 -2 мм. с двустранен, пълноцветен печат и релеф. Всичко, от което се нуждаете, е в комплекта. Картонените детайли са приятни на допир, имат матова повърхност и са цветни и от двете страни. Външната страна на частите има и релефна текстура.

Можете да разглобите влакчето и да съхранявате частите му заедно с инструкциите и да го сглобите повторно когато желаете.

БЕЗ НОЖИЦА И ЛЕПИЛО!

За да се сглоби моделът, не са необходими режещи инструменти или лепило. Детайлите на модела са предварително изрязани и просто трябва да се извадят от листа картон и да се сглобят.

Характеристики на оформлението – високо качество на изпълнение, традиционно  за продуктите, произведени от тази серия. Всички детайли са отлично изрязани. Частите изключително леко се изваждат от основата и са готови за сглобяване. Местата на сгъване предварително са обозначени с прорези и картонът се огъва само в една посока. Всеки детайл има свой собствен номер и е лесен за намиране. Процесът на сглобяване ще се хареса на всеки, независимо от възрастта.

Поетапната работа и сглобките е подробно описана и илюстрирана в схемите от инструкциите, които показват целия процес на сглобяване до най-малките подробности.

Размери:  50 х12 х 8 см

Информация

LifeSuit не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката!

В случай на междувременно изчерпана наличност своевременно ще се свържем с Вас!

 

Характеристики
Производител
Произведено в Русия
Сложност
Ниска 1-2
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!