Време за детето +-
Всичко за ученика +-
Канцеларски материали +-

Самолет Пожарникарски биплан 3D

10,00 лв.
  • Марка: Самолети, хеликоптери и бойна техника
  • Кат. номер: TOY-CH-3DM000072R15
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • 3D хартиен модел за сглобяване на Самолет Пожарникарски биплан
  • 15 елемента
  • Подходящ е за занимание на деца над 5 годишна възраст, както и за читатели и любители от всички възрасти.
  • Сглобяването на модела помага за развитие на сръчността, последователността, логическото и пространственото мислене у децата.
  • БЕЗ НОЖИЦА И ЛЕПИЛО!
  • Представител и вносител за България: Хартиен свят
Забележка / Подробно описание
Информация
Характеристики
Забележка / Подробно описание

Модел-играчка. След сглобяване самолетът е готов и подходящ за игра!

Можете сами да го сглобите и да си играете с него, както с обикновена играчка. Витлото се върти, дори е възможно да се постави някой в  кабината. Дизайнът на стария самолет се отнася до времето, когато основните части на корпуса и крилата са били изработени от лека и издръжлива дървесина. Самолетът е оцветен в спортен стил. По това време първите авиатори са се състезавали на разстояние на полета, височината на изкачване над земята. И надпреварата за скорост на полета се превърнало в истинско състезание. Пилотът е седял в открита в пилотската кабина. За да стартира двигателя, механикът е завъртал витлото с ръцете си и когато двигателят запали, той се отдръпвал на безопасно разстояние. Самолетът се засилва по летището и се издига в небето. Лети!

Много лесен за сглобяване модел. Развива фината моторика и пространственото мислене у децата.

Моделът е изработен от от многослоен картон, с дебелина 1.5 -2мм. с двустранен, пълноцветен печат и релеф. Всичко, от което се нуждаете, е в комплекта.

 

БЕЗ НОЖИЦА И ЛЕПИЛО!

За да се сглоби моделът, не са необходими режещи инструменти или лепило. Детайлите на модела са предварително изрязани и просто трябва да ги извадите от листа картон и да ги сглобите.

Характеристики на оформлението – високо качество на изпълнение, традиционно  за продуктите, произведени от тази серия. Всички детайли са отлично изрязани. Частите изключително леко се изваждат от основата и са готови за сглобяване. Местата на сгъване предварително са обозначени с прорези и картонът се огъва само в една посока.

Поетапната работа и сглобките е подробно описана и илюстрирана в схемите от инструкциите, които показват целия процес на сглобяване до най-малките подробности.Всеки детайл има свой собствен номер и е лесен за намиране. Процесът на сглобяване ще се хареса на всеки, независимо от възрастта.

Информация

LifeSuit не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката!

В случай на междувременно изчерпана наличност своевременно ще се свържем с Вас!

 

Характеристики
Производител
Произведено в Русия
Сложност
Ниска 1-2
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!