Време за детето
Всичко за ученика

Новая Ратуша 3D

  • Колекция: Средновековен град
  • Кат. номер: TOY-CH-3DM000081R33
  • 3D хартиен модел за сглобяване на Новая Ратуша
  • 33 елемента
  • Подходящ е за занимание на деца над 7 годишна възраст, както и за читатели и любители от всички възрасти.
  • Сглобяването на модела помага за развитие на сръчността, последователността, логическото и пространственото мислене у децата.
  • БЕЗ НОЖИЦА И ЛЕПИЛО!
  • Представител и вносител за България: Хартиен свят
35,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете:
Забележка / Подробно описание
Информация
Характеристики
Забележка / Подробно описание

Ярко оцветена сграда от късното средновековие. Високи покриви и дори кула със спираловидно стълбище. Богатство на външния вид и вътрешното съдържание. Интериорът и екстериорът на сградата са създадени въз основа на проучване на различни архитектурни проекти и скици на времето. 

Възможността да се откриват от различни страни стени позволява не само да се разглежда богатият  интериор на различните нива, а да може да се използва и за игра.

Комплекта съдържа и 22 фигурки на принцеси, дами, рицари, търговци, граждани и др., даващи възможност за развихряне на въображението и игра.

Сглобеният модел изглежда светъл, впечатляващ и реалистичен. Той е особено атрактивен поради обемната текстура на външната повърхност.

Изработен e от многослоен картон с дебелина 1.5 -2 мм, наподобяваш различни релефни структури и много добра имитация на камък, дърво и други материали. Местата на сгъвките са предварително маркирани с прорези и картонът се огъва само в една посока.

БЕЗ НОЖИЦА И ЛЕПИЛО!

За да се сглоби моделът, не са необходими режещи инструменти или лепило. Детайлите на модела са предварително изрязани и просто трябва да ги извадите от листа картон и да ги сглобите.

Поетапната работа с детайлите и сглобките е подробно описана и илюстрирана в схемите от инструкциите, които показват целия процес на сглобяване до най-малките подробности. Всеки детайл има свой собствен номер и е лесен за намиране. Процесът на сглобяване ще се хареса на всеки, независимо от възрастта.

 

Размери:  26 х 30 х 19 см

Информация

LifeSuit не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката!

В случай на междувременно изчерпана наличност своевременно ще се свържем с Вас!

 

Характеристики
Производител
Произведено в Русия
Сложност
Средна 3-4
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!