Време за детето +-
Всичко за ученика +-
Канцеларски материали +-

Ловен замък 3D

35,00 лв.
  • Марка: Средновековен град
  • Кат. номер: TOY-CH-3DM000080R33
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • 3D хартиен модел за сглобяване на Ловен замък
  • 33 елемента
  • 35 фигури на собственика на замъка, неговото семейство и слуги. Има и фигура на свирепа мечка, която живее наблизо
  • Подходящ е за занимание на деца над 7 годишна възраст, както и за читатели и любители от всички възрасти.
  • Сглобяването на модела помага за развитие на сръчността, последователността, логическото и пространственото мислене у децата.
  • БЕЗ НОЖИЦА И ЛЕПИЛО!
  • Представител и вносител за България: Хартиен свят
Забележка / Подробно описание
Информация
Характеристики
Забележка / Подробно описание

Замъкът е построен на скалист хълм и е заобиколен от каменни стени и само от едната страна може да бъде достигнат по път, който стига до солидните порти на замъка. Преминавайки през портата, пътниците се изкачват  до първия двор. Тук гостите се посрещат от охраната, която трябва  да ги пропусне да влязат в замъка.

Вторият двор е следващата линия на защита. Тя е разделена от тесен проход с мост. В случай на опасност, проходът може да бъде блокиран от надеждна решетка. Накрая гостите влизат в голямата основна сграда на замъка с кула, където живее собственикът на замъка.
В замъка има всичко необходимо, за да издържи дълго обсада. Кладенецът и запасите от храна и вино, прозорците и вратичките позволяват на пазача да погледне далеч във всички подходи към замъка.

В комплекта има 35 фигури на собственика на замъка, неговото семейство и слуги. Има и фигура на свирепа мечка, която живее наблизо.

Част от модела може да  се отваря и се разкрива интериора на замъка. Възможността да се откриват от различни страни стени позволява не само да се разглежда богатият  интериор на различните нива, а да може да се използва и за игра.

Сглобеният модел изглежда впечатляващ и реалистичен. Той е особено атрактивен поради обемната текстура на външната повърхност.

Моделът е изработен от многослоен картон с дебелина 1,5 -2мм., наподобяваш различни релефни структури и много добра имитация на камък, дърво и други материали. Местата на сгъвките са предварително маркирани с прорези и картонът се огъва само в една посока.

БЕЗ НОЖИЦА И ЛЕПИЛО!

За да се сглоби моделът, не са необходими режещи инструменти или лепило. Детайлите на модела са предварително изрязани и просто трябва да ги извадите от листа картон и да ги сглобите.

Поетапната работа с детайлите и сглобките е подробно описана и илюстрирана в схемите от инструкциите, които показват целия процес на сглобяване до най-малките подробности.

Информация

LifeSuit не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката!

В случай на междувременно изчерпана наличност своевременно ще се свържем с Вас!

 

Характеристики
Производител
Произведено в Русия
Сложност
Средна 3-4
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!