Време за детето
Всичко за ученика

Хидроплан 3D

  • Колекция: Самолети, хеликоптери и бойна техника
  • Кат. номер: TOY-CH-3DM000051R15
  • 3D хартиен модел за сглобяване Хеликоптер
  • 15 елемента
  • Подходящ е за занимание на деца над 5 годишна възраст, както и за читатели и любители от всички възрасти.
  • Сглобяването на модела помага за развитие на сръчността, последователността, логическото и пространственото мислене у децата.
  • БЕЗ НОЖИЦА И ЛЕПИЛО!
  • Представител и вносител за България: Хартиен свят
10,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 10,00 лв.
Моля, изберете:
Забележка / Подробно описание
Информация
Характеристики
Забележка / Подробно описание

Модел-играчка. След сглобяване самолетът е готов и подходящ за игра!

Някои птици се издигат във въздуха направо от водата. При спокойно време водната повърхност е гладка и е като писта. Създателите на самолети решили да последват тези птици и заменили колелата на самолета с платформи, подобни на водни ски . Така самолетът се превърнал в плавателен съд или хидроплан. Хидропланът не се нуждае от търсене на специално летище, лесно е да се намери място за кацане: той може да кацне, или по-скоро да се приводни на всяко място, където има малко водно пространство или дори тясна река. След като кацне самолета, пилотът на ниска скорост на витлото го насочва а до кея или до мястото, където е удобно да се приземи.

Нашият хидроплан се сглобява от картонени части и след това можете да играете с него, както с обикновена играчка. Той лети и каца на всяко езерце, но все пак той е от картон и е добре да избягвате пряк контакт с истинска вода.

Много лесен за сглобяване модел. Развива фината моторика и пространственото мислене у децата.

Моделът е изработен от от многослоен картон, с дебелина 1.5 -2 мм. с двустранен, пълноцветен печат и релеф. Всичко, от което се нуждаете, е в комплекта.

Ако имате поне два от нашите модели на самолети, ще можете да  организирте и истински въздушни състезания!

БЕЗ НОЖИЦА И ЛЕПИЛО!

За да се сглоби моделът, не са необходими режещи инструменти или лепило. Детайлите на модела са предварително изрязани и просто трябва да ги извадите от листа картон и да ги сглобите.

Характеристики на оформлението – високо качество на изпълнение, традиционно  за продуктите, произведени от тази серия. Всички детайли са отлично изрязани. Частите изключително леко се изваждат от основата и са готови за сглобяване. Местата на сгъване предварително са обозначени с прорези и картонът се огъва само в една посока. Всеки детайл има свой собствен номер и е лесен за намиране. Процесът на сглобяване ще се хареса на всеки, независимо от възрастта.

Поетапната работа и сглобките е подробно описана и илюстрирана в схемите от инструкциите, които показват целия процес на сглобяване до най-малките подробности.

Информация

LifeSuit не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката!

В случай на междувременно изчерпана наличност своевременно ще се свържем с Вас!

 

Характеристики
Производител
Произведено в Русия
Сложност
Ниска 1-2
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!