Children time +-
Всичко за ученика +-
Канцеларски материали +-

Плюшена играчка Huggy Wuggy, Хъги Лъги в синьо

15,69 €
  • Brand: TeaToys
  • Cat No: 46722-004
+ -
Buy
Please choose:

Какво е плюшената играчка Хъги Лъги?

През последните месеци изключително актуалнаните плюшените играчки Хъги Лъги породиха голяма интерес у малки и големи деца. Всички магазини продават тази на пръв поглед странна играчка. Децата няма как да не забележат интересните на вид и популярни малки плюшени играчки. Изработени са от мека материя. Всъщност Huggy Wuggy е герои от електронна игра за оцеляване на Poppy Playtime. Дизайна, графиките и историята на играта провокират много потребители на Youtube и TikTok и създават видеа, които представят героя на играта в различни плашещи и страшни сценарии. Като електронна игра от жанра на ужасите е нормално основните герои да са грозни.

Плюшените играчки Хъги Лъги са в син и розов цвят с червени устни и големи, остри зъби. Интересн факт е, че децата в определена възраст харесват страшни играчки, филмчета, приказки и др. Не случайно още преди много години, най-актуални и четени на малките деца с били приказките на Братя Грим, в които много често присъстват страшни герои и плашещи сценарии. Детето сякаш има нужда да изживее тези емоции и търси начини да стимулира страховитото във всяка ситуация. Това, което като родители може да направим е да поговорим с децата за видовете емоции, с които е напълно възможно да се сблъска, но да ги приеме като част от себе си. Играчките, филмите и всички страшни неща около нас, за едни са опасни, а за други са просто част от света. Защото както има ден, така има и нощ, както има бяло, така има и черно и не може да избягаме в свят, изграден от единствено чисти, мирни и благоприятни емоции и предмети.

Защо плюшени играчки Хъги Лъги в синьо завладяват децата?

Понякога един обикновен въпрос, зададен на детето може да ви даде отговор на много неща. Попитайте децата: “Защо харесвате тези плюшени играчки?”.

Вероятно ще чуете, че причината е, че всички негови приятелчета го харесват. Разбира се това е тенденция и мода, както ежегодно има хит на пазара, който завладява малчуганите. И както обикновено, няма дете, което да не иска бъде актуално и да притежава модерните Хъги Лъги играчки.

Също така детето понякога желае да получи нещо материално, не заради самият предмет, а заради специалното внимение, което ще получат. Затова препоръчваме да се разговаря с детето, преди да се пристъпи към закупуване на плюшени играчки Хъги Лъги. Попитайте го какво харесва в тази грачка, как ще играе с нея, къде ще я постави в детската стая и непременно се забавлявайте и се смейте докато обсъждате с вашето мъниче тази тема. Не порицавайте неговото желание или мнение. Напротив, покажете му, че може да получи обич, прегръдка и внимание без да му купувате плюшени играчки Хъги Лъги. Много често след като децата получат нужното внимание и грижа, забравят за играчката, която преди това са желали.

Разбира се, когато наблюдаваме агресия и паника, провокирана от въпросните играчки е най-препоръчително да се консултирате със специалист-детски психолог или терапевт, за да подходите професионално към ситуацията и да немерите най-правилния подход за вашия случай.

Интересна плюшена играчка Хъги Лъги със страхотен размер, която е удобна за всяко дете, защото я носи навсякъде със себе си и дори в детската градина. Децата остават възхитени и очаровани от своя нов приятел за игра.

Характеристики:

  • Подходяща играчка за : За момичета и момчета
  • Цвят: Син
  • Тип материал: Плюш
  • Размер: 40 сантиметра
  • не абсорбира влагата, лесно се пере и е много приятно на допир.
Информация
Информация

LifeSuit не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката!

 

В случай на междувременно изчерпана наличност своевременно ще се свържем с Вас!

 

* Посочените цени са в лева, с начислено ДДС.
* Допълнителни услуги като доставка не са включени в цената.
* Допустими са печатни грешки.
*Продуктовите снимки са илюстративни. Възможни са разлики в цветовите нюанси.
* Цената се отнася само за продукта и не включва декорация и допълнителни елементи от изображението, ако не е изрично посочено.

 

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.
Buy now pay latter with New Pay
Как работи NewPay?

С NewPay можете да получите до 400 лв. сума за пазаруване.
Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие разполагате с 15 дни след като магазинът изпрати поръчката, за да я платите на NewPay без никакво оскъпяване.

Това ви дава възможност спокойно разгледате стоката и да се убедите в качествата ѝ, преди да сте похарчили от собствените си средства.
Всеки път, когато платите към NewPay, сумата на плащането се възстановява в профила ви и можете да я ползвате отново.

Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.