Време за детето +-
Всичко за ученика +-
Канцеларски материали +-
Филтри Дамско бельо
Изчисти филтрите
Марки
Размер

Дамско бельо

Дамското бельо - стил, елегантност и женственост

 

Съвършеният дамски тоалет никога не е завършен, когато нямате подходящото дамско бельо!

Женственост, чувственост, свежест и комфорт може да придаде само добре подбраното и качествено дамско бельо. Избраното от Вас дамско бельо може да подчертава красивите форми, може да скрива несъвършенствата, чрез него може да изразите себе си.

 

 

 

Виж повече

В онлайн магазин LifeSuit ще откриете богато разнообразие от цветове и модели дамско бельо, бодита, корсажи, стягащо бельо. Безкомпромисни в качеството и изпълнението на моделите, производителите представят своите колекции в крак с последните модни тенденции. Елегантни корсажи, фини дантели, нежен сатен и меки памучни материи пристават неизменно в колекциите на производителите. Цветовете са нежни или наситени, но винаги изпълнени със стил и нотка чувственост.

Изберете своя стил и му се насладете сега!

  

Дамското бельо през вековете

 

От дълбока древност дамското бельо се използва за придаване на по-голяма женственост, красота и чувственост на женските форми. Моделите дамско бельо преминават от тонове плат, обръчи, панделки и връзки в древността до семпли и изчистени или смели и предизвикателни модели в днешно време. Материите в дамското бельо стават все по-фини и изискани, а цветовете вече преливат в цялата цветова гама.

Оформящо дамско бельо - стил и женственост
Оформящо дамско бельо - стил и елегантност

 

Всяка жена има свой стил и предпочитания. Едни предпочитат семплите памучни модели дамско бельо, други обожават дантела, трети – обичат тюл и сатен. Независимо дали ще изберете прашка, бикини или боксер – дамското бельо трябва да създава удобство и комфорт.

 

Дамското бельо в зависимост от сезона

В зависимост от сезона преобладават и различни материи при изработката на дамското бельо.

Лятото може да заложите на фина дантела и/или нежен памук, докато зимата може да се потопите в неустоимата прегръдка на топлата вълнена материя. Красиви и елегантни с луксозните модели дамско бельо може да започнете да завладявате света!

Стилните корсажи, бодита и комплекти, предлагани от производителите, изпълнени в качествени нежни и естествени материи, помагат на тялото да диша с пълни сили. Вие сте елегантни, красиви, уверени и неустоими.

 

Видове дамско бельо

Могат да се направят множество условни разделения на видовете дамско бельо, но най-често можем да разделим моделите на спортни, елегантни и за определен повод. Всеки един от тези видове бельо предлага модели и колекции, които прилепват идеално по тялото, имат стягащ или повдигащ ефект. В зависимост от това дали искате да почертаете определени извивки на тялото или да прикриете малки несъвършенства – следва да подберете и правилното за целта дамско бельо. Красивите и стилни модели стягащо дамско бельо придават завършеност на женското тяло и съвършенство на формите. 

Ако стягащото дамско бельо не е според Вашите предпочитания - едно подходящо бельо, съчетано с подходящия чорапогащник и тоалет, може да Ви накара за заблестите.

Елегантно дамско бельо  - стил и женственост
Елегантно дамско бельо - стил и елегантност

 

Грижа за дамското бельо
 

Начинът на поддръжка и грижа зависи от материята на дамското бельо. Ако искате да запазите по-дълго красотата на любимото ви дамско бельо следва грижливо да следвате указанията за поддръжка на производителите.

Най-доброто, което може да направите за дамското бельо е прането на ръка и сушенето на простор или въже, без да е изложено на пряка слънчева светлина. В днешното забързано ежедневие обаче за всички е ясно, че най-вероятно няма да успявате с прането на ръка всеки път. При пране в перална машина най-често се препоръчва пране на фините материи на температура до 30°C, и на памучните материи – при температура до 40°C. Прането на дамското бельо е хубаво да се извършва с течен перилен препарат, с оглед на по-бързото му и качествено разтваряне във водата и изплакване. Използвайте разделни торбички при парне в перална машина, за да избегнете изпадане на телчета и захабяване на бельото.

При пране на дамското бельо следвайте правилата за разделяне на дрехите по цветове.

При сушенето на дамското бельо избягвайте използването на сушилна машина. По този начин ще се радвате по-дълго на хубавия и стилен вид на избраното от Вас бельо. Както казахме и малко по-горе, дамското бельо се препоръчва да се суши на простор или въже, без излагане на пряка слънчева светлина.

 

Препоръки при избор на дамско бельо

Дамското бельо трябва да е като Ваша втора кожа. Да е удобно, да подчертава формите, които искате, да е елегантно и стилно, и да е в точния за Вас размер. Никога не вземайте определен размер, само заради размера, а преценете реално дали е подходящ за Вас. Когато бельото е по-тясно от това, което е необходимо, красивият и завладяващ ефект, който търсите, неминуемо ще отстъпи място на неподходящата визия. Затова (както и при избора на всички други дрехи), вземете подходящо за Вашите мерки бельо.

Дамско бельо с дантела - стил и женственост
Дамско бельо - стил и елегантност

Ако трябва да избирате между последните модни тенденции в дамското бельо и комфорта – ние от LifeSuit препоръчваме да изберете комфорта. 

Винаги предпочитайте естествените материи или други качествени материи. Не подценявайте материята, от която се изработват моделите – все пак дамското бельо е в директен допир с кожата.

В случай, че сте с чувствителна кожа, при закупуване на дамско бельо препоръчваме и премахване на етикетите. Те могат да раздразнят кожата или да причинят дискомфорт при носене.

Подбирайте подходящи цветове бельо, което да се съчетава с тоалета, който сте избрали. Цветовете дамско бельо, които се препоръчва да имате неизменно в гардероба си са бял, черен и телесен цвят. Така няма да сбъркате никога в подбора на подходящия цвят дамско бельо. 

Независимо от тоалета, който ще изберете – красотата на дамското бельо идва от максимата – подчертава или скрива, без да се забелязва. Дамското бельо следва да следва извивките на тялото без да се отбелязва под дрехите и без да се впива в тялото. За тази цел, ако материята на тоалета е по-тънка – препоръчваме очертанията на бельото да завършват с дантела. По този начин бельото няма да се очертава натрапчиво под избрания от Вас тоалет.

Ако бельото се показва под/от дрехата помнете, че следва да е с мярка. Лекото загатване, което подхранва въображението, е много по-красиво, стилно и женствено от директния изглед.

Когато говорим за дамско бельо, не можем да не споменем и по-романтичните и изкусителни модели. Нежното съчетание на фини материи присъства неизменно при избора на романтичното бельо.

Най-правилният подход при избора на дамско бельо е то да е удобно, качествено, подходящо за повода, в подходящата цветова гама и размер. 

 

Изберете своя стил и се чувствайте страхотно!

 

Онлайн магазин LifeSuit – с грижа за Вас и Вашето семейство.

Enjoy Comfort in Life с LifeSuit!

 

Екипът на LifeSuit

 

Дамското бельо през вековете

Дамското бельо в зависимост от сезона

Видове дамско бельо

Грижа за дамското бельо

Препоръки при избор на дамско бельо

 

 

Филтри
Подреди по