Време за детето +-
Всичко за ученика +-
Канцеларски материали +-

Връщане и замяна

Уважаеми клиенти,

 

При получаване на стоките имате право на преглед на стоките и в случай, че получените стоки не отговарят на Вашите очаквания или не са в подходящия размер имате право да върнете стоките, като куриерските разходи за връщането на стоките до нас са за Ваша сметка.

 

В случай, че желаете да замените размера на поръчана и получена стока, да закупите друг продукт/артикул или да откажете получени стоки, можете са направите това в срок до 14 (четиринадесет) дни, считано от датата на получаване на стоката.

 

Молим да следвате описаната по-долу процедура и да не правите нова поръчка през сайта на онлайн магазина, тъй като последната няма да бъде считана за упражняване на правото на замяна и/или отказ от получени стоки.

 

Върнатата стока трябва да е в добър търговски вид, в търговската опаковка, с етикети, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични миризми.

 

Правото на замяна и/или отказ на получени стоки не се прилага за доставката на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената и/или защита на здравето - бельо, бански, чорапени изделия, шапки, козметика.

 

За да упражните правото си на замяна и/или отказ от получени стоки, трабва да изпратите e-mail на електронна поща purchase@lifesuit.eu или искане чрез формата за обратна връзка в сайта на онлайн магазина ни, със следната информация:

  • Три имена;
  • Замяна или отказ на получена стока искате да заявите;
  • Номер и дата на поръчката, част от които са заявените за замяна и/или отказ стоки, и
  • Описание на продуктите за замяна или отказ.

 

При изискана замяна на получена стока трябва да посочите стоката, с която искате да я замените. Ако желаете да замените стоката с друга, по-скъпа от тази, която връщате – първоначално заплатената от Вас сума се приспада от цената на новата стока, като Ви уведомяваме за размера на крайното доплащане.

 

Замяната на получени стоки се извършва в срок до 7 (седем) работни дни от датата на получаване от наша страна на върнатите стоки, и при условие, че върнатите стоки отговарят на посочените по-горе изисквания за състоянието, в което трябва да бъдат те.

 

При отказ от получена стока, следва да посочите предпочитания от Вас начин за възстановяване на заплатената от Вас сума. Възстановяването на заплатената от Вас сума се извършва:

 

  • Чрез Пощенски паричен превод в офис на Еконт или Спиди, като разходите за услугата „Пощенски паричен превод“ са за Ваша сметка.
  • По банков път, като в този случай при заявяване на отказ от получени стоки трябва да посочите номер на банкова сметка, по която искате да Ви бъде възстановена сумата; банката, в която е открита посочената от Вас банкова сметка; и титуляр на банковата сметка.
  • При заплащане на стоките с банкова карта през ВПОС, възстановяването на сумата се извършва чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането.

 

Възстановяването на заплатената от Вас сума се извършва в срок до 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване от наша страна на върнатите стоки, и при условие, че върнатите стоки отговарят на посочените по-горе изисквания за състоянието, в което трябва да бъдат те.

 

Адрес за връщане на получени стоки:

 

 

До: ЛайфСют Корпорейшън ЕООД

 

При замяна и/или отказ от поръчани стоки, куриерските разходи за връщане на стоките до нас, са за Ваша сметка.

 

Рекламации:

 

Рекламации за повредена по време на транспорта стоки се разглеждат само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера.

 

При констатирани производствени дефекти или изпратена грешна стока, различна от поръчаната, рекламации се приемат по реда на чл.122 и следващите от ЗЗП. При настъпване на обстоятелствата по настоящия параграф трябва да изпратите рекламация на електронен адрес purchase@lifesuit.eu или през формата за обратна връзка в сайта на онлайн магазина ни, като при признаване на рекламацията куриерските разходи за връщане на получените стоки до нас са за наша сметка.